joi, 16 decembrie 2010

Cine suntem, ce dorim si ce veti gasi aici...

Echipa "Colectia ta" este formata din colectionari, pasionati de tot ce inseamna unicitate, si prin faptul ca apreciem la adevarata valoare o colectie, indiferent de natura sa, am decis sa creem acest blog cu scopul de a va face cunoscute pasiunile unor oameni legate de colectii.



Ca este vorba de numismatica, filatelie, machete, literatura, reviste, servetele sau chiar aparate de barbierit, toate le veti gasi aici ca intr-un mic muzeu online. De asemenea, veti avea posibilitatea de a va expune colectia/colectiile dumneavoastra, sa cititi review-uri, sa cunoasteti alti oameni care impartasesc acelasi hobby. Tot aici, va veti putea imbogati colectia dumneavoastra, deoarece veti gasi anunturi de vanzare sau cumparare, sau va puteti chiar vinde colectia unui alt impatimit. 


Pentru a va satisface curiozitatea fata de acest domeniu, va vom mai strecura din cand in cand, diverse colectii de pe Mapamond, bucurandu-va atat ochii, cat si sufletul. 


Venind in sprijinul comunitatii blog-ului, va oferim posibilitatea de a va face publice colectiile, intr-un mod cat mai simplu: este de ajuns sa ne trimiteti pe adresa noastra de mail colectionarul.blog@gmail.com, insotit de cateva fotografii ale colectiei dvs., dar mai ales o scurta poveste legata de aceasta. 


Speram si ne straduim sa fim tot timpul la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.




Echipa Colectia ta



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu